Pokeripelit

Oletko tietoinen verkossa saatavilla olevista erilaisista pokeripeleistä? Texas Holdem on yksi suosituimmista online-peleistä, mutta siellä on myös muita pokeripelejä. Voit ansaita rahaa ja saada uusia ystäviä. Se on hyvä tapa sijoittaa aikaa ja rahaa.

Tämä artikkeli esittelee sinulle monia pokeripelejä. Omaha-pokeripeli on aivan erilainen kuin Texas Holdem. Tämä peli on helposti saatavilla useimmissa pokerihuoneissa. Kun tarkkailet Omaha Poker -peliä, huomaat sen olevan hyvin samanlainen kuin Texas Holdem -pokeripeli.

Selkeä ero Omahan ja Texas Holdemin säännöissä on se, että ensin mainittua pelataan 4 kortilla ja pelaajien tulee käyttää kahta korttia kädestään. Monet kokeneet pokerinpelaajat pelaavat mieluummin Omahaa kuin Texas Holdemia, koska sinulla on neljä korttia ja todennäköisyytesi ovat paremmat potin voittoon.

Oletko kuullut seven card stud pokerista? Seven card stud -pokeri oli suosittu peli ennen Texas Holdemin julkaisua. Texas Holdemin ja seven card stud -pokerin välillä ei ole yhtäläisyyksiä lukuun ottamatta sijoituksia, jotka ovat jatkuva tekijä pokeripeleissä.

Tämä peli sisältää neljä panosta kullakin kierroksella, joka sisältää yhden panoksen ja kolme korotusta. Tässä pelissä on monia vaihtoehtoja panostamiseen ja potin voittamiseen.

Five card stud -pokeri on samanlainen kuin seven card stud -pokeri monin eri tavoin. On panostuskierros sen jälkeen, kun uusi kortti on annettu pelaajille pokeripöydässä. Mutta on myös muutamia eroavaisuuksia. Pelaajille asetetaan kaksi korttia, joista toinen on kuvapuoli alaspäin ja toinen on alttiina kaikille. Panostuskierroksen jälkeen on toinen kierros, jossa jaetaan kortit, jotka ovat kaikkien käytettävissä. Vedonlyönti jatkuu, kun neljäs kortti on asetettu. Viimeinen panostuskierros tapahtuu sen jälkeen, kun viides kortti on jaettu pelaajille.

Toinen suosittu pokeripeli on Razz. Razz on samanlainen kuin seven card stud -pokeripeli useimmilla aloilla. Suurin ero molemmissa peleissä on se, että pelaajat pyrkivät saamaan pokeripöydän alhaisimmat kädet. Tässä pelissä suoria ja väriä ei todellakaan lasketa sinua vastaan. Razz-pelissä alin käsi on ässä, kaksi, kolme, neljä ja viisi. Ässä on matala kortti Razz-pelissä.

Pelaa parempaa pokeria

Sinun ei tarvitse olla mukana potissa seurataksesi mitä pöydän ympärillä tapahtuu. Seuraa tarkasti, kuinka pelaajat päättävät, mitä he tekevät korteillaan, ja jonkin ajan kuluttua pystyt käsittelemään niitä paremmin ja saat syvemmän käsityksen siitä, millaiset kortit voittaa tietyissä skenaarioissa.

Mikä tekee parhaan pokerinpelaajan kysyt. Onko heidän kärsivällisyyttään odottaa parhaita kortteja? Onko se heidän kykynsä suorittaa erinomainen bluffi? Taitoja on paljon ja ne voivat vaihdella, mutta pokerimiesten parhaita taitoja on käsien lukeminen. Taito tietää, mitä vastustajallasi on hallussaan, on taito, joka on opittu, eikä vain lahja taivaalta. Ota suurin osa ajasta poissa käsistä ja tarkkaile vastustajiasi:

Aggressio

Huomaa, mitkä kädet he panostavat tai korottavat. Jotkut pelaajat korottavat, kun he muodostavat värin, kun taas jotkut vain maksavat mielellään. Panostavatko he flopin jälkeen, kun heillä on ässä-korkeus, vai odottavatko he paria? Yritä tarkkailla, bluffaavatko he paljon. Ovatko he aggressiivisempia, kun he pelaavat myöhäisestä paikasta?

Asento ja aloituskäsi

Monet pelaajat pelaavat vain parhaita kortteja, kun he ovat aikaisessa toiminnassa. Jotkut pelaajat eivät todellakaan välitä asemastaan ​​ja pelaavat mitä tahansa korttia. Katso, kuinka vastustajasi vaihtelevat peliään sijainnin mukaan.